Tankpas aanvragen

 

LNG tanken

U kunt met een LNG-tankpas van Rolande bij alle tankstations van Rolande LNG en CNG tanken. Klik hier voor de locaties van de Rolande LNG-tankstations en waar er wordt gebouwd. 

Het tanken van LNG is voor de meeste mensen nieuw, daarom is een korte instructie verplicht. Deze instructie vindt plaats op één van de Rolande tankstations. Bij de instructie komen verschillende aspecten aan bod zoals: de eigenschappen van LNG, het LNG-tankstation, het betaalsysteem, de tankhandelingen en de verschillende veiligheidsaspecten. Na de instructie ontvangt de chauffeur een certificaat en een persoonlijke tankpas waarmee hij in het vervolg zelf kan tanken bij de Rolande tankstations.

Naast LNG kan er met een LNG-tankpas ook altijd CNG worden getankt bij de tankstations van Rolande (Indien CNG op dit tankstation beschikbaar is).

 

CNG tanken

Ook voor het tanken van CNG kunt u terecht bij de Rolande tankstations. Indien u een KvK registratie heeft kan dit bij al onze tankstations. Bij een aantal tankstations kunt u ook als particulier CNG tanken. Neem alstublieft contact op met Rolande wanneer u geen KVK-registratie heeft.

U  kunt met elk type CNG-voertuig tanken bij de Rolande tankstations: trucks, huisvuilwagens, bussen, bestelwagens en personenwagens. U tankt bij Rolande hoogcalorisch CNG (gem. 98% methaan). Dit komt doordat het CNG wordt geproduceerd uit LNG en niet uit het aardgasnet wordt onttrokken(laagcalorisch, gem. 80% methaan). Afhankelijk van het voertuig zorgt dit voor een 15 tot 25% grotere actieradius dan met de toepassing van laagcalorisch CNG! 

CNG-tankpassen worden per voertuig uitgegeven. Met een CNG-tankpas kan géén LNG worden getankt.

Hieronder kunt u nieuwe LNG- of CNG-tankpas(sen) aanvragen. Voor de LNG-tankinstructies kunnen kosten worden berekend. Wilt u eerst meer informatie over het tanken van LNG of CNG? Neem gerust contact met ons op via tanken@rolandelng.nl of 0183-583446. 


Nieuwe klant: *
Bedrijfsnaam: *
Contactpersoon: *
E-mail: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
BTW nummer: *
KVK nummer: *
BIC nummer: *
IBAN nummer: *
Factuur email: *
Brandstof: *
Opmerking:
* Vul alle verplichte velden in