Nieuws & pers

De laatste nieuwsberichten en artikelen uit de pers over Rolande LNG.


 Servicemonteur LNG tankstations (M/V) - Rolande Tilburg

16-06-2017 Nooit een saaie dag!
Rolande speelt al decennia lang een voortrekkersrol in de LNG-markt. Al in de jaren negentig van de vorige eeuw, zagen we kansen voor een schonere brandstof voor de transportsector. Inmiddels hebben we meerdere LNG tankstations in Nederland en zijn we de grootste aanbieder in onze branche. Je dagen zijn druk en vol, maar omdat jij de rust weet te bewaren, houd je ‘jouw’ stations in perfecte staat! Jij weet precies wat er speelt op ieder station, en beschikt over de juiste timing om je collega’s te informeren of in te schakelen daar waar nodig.
Technische kennis alleen is niet genoeg Het is bij jou niet snel teveel gevraagd, want je weet dat alles wat je tijdens je werk doet een positieve bijdrage levert aan hoe onze klanten ons als bedrijf ervaren. Daarom beschik je, naast de nodigde technische kennis, over de juiste communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor details. Je bent pro-actief, weet de juiste prioriteiten te stellen en kunt zelfstandig (leren) werken. Flexibiliteit is een must, want tijdens nooddiensten kan het zomaar zijn dat je er ’s nachts of in het weekend op uit moet.

Wat vragen we nog meer van je?
Met relevante werkervaring heb je een streepje voor, maar deze functie kan ook prima ingevuld worden door een MTS schoolverlater. Verder heb je een VCA diploma of ben je bereid dit te halen. Natuurlijk werk je volgens onze strikte veiligheidsvoorschriften en heb je een rijbewijs. Het is een pré als je een Vapro diploma hebt en beschikt over kennis van cryogene gassen.

Verantwoordelijkheden
Als servicemonteur zorg je voor het 1e lijns onderhoud en de 1e lijn storingen. In het geval van een storing reageer je snel en adequaat. Je voert periodieke controles en onderhoud uit en vervangt daarbij indien nodig verbruiksonderdelen, loopt bevestigingsmaterialen na en controleert het betaalsysteem, bewakingscamera’s & hekwerken. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling van onze tankstations én voor het rollend materieel & gereedschap. Je zorgt er daarom voor dat dit altijd netjes en schoon is. Tot slot weet je op een duidelijke manier informatie over te brengen aan de chauffeurs die een tanktraining van ons krijgen.
En dit zijn wij Door de kansen in de LNG markt met beide handen aan te pakken, stonden we te boek als een echte pionier in de LNG markt: we introduceerden het rijden op vloeibaar aardgas (LNG) en vloeibaar bio-gas (LBM). Zowel in Nederland als in Europa. Van LNG-pionier hebben we ons ondertussen ontwikkeld tot marktleider in LNG en LBM. Op onze website www.rolandelng.nl vind je nog veel meer info. Rolande is een platte organisatie met een open cultuur. Onze medewerkers zijn deskundig en innovatief, maar ook praktisch en resultaatgericht. We zijn gewend om zelfstandig te werken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat we met een klein team zijn helpen we elkaar graag, daar waar nodig en wenselijk.

Wat bieden we je?
Rolande geeft je de kans om te gaan werken in een branche die sterk in ontwikkeling is. LNG is de brandstof van de toekomst, maar die toekomst is bij ons eigenlijk al lang begonnen! Je wordt onderdeel van een omgeving waar veel kennis en ervaring aanwezig is en waar je uitstekend begeleid wordt om je de benodigde kennis eigen te maken. Gezamenlijk voelen we ons verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de verdere groei van Rolande. Groei je graag met ons mee? Stuur dan je motivatie en CV naar ons.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via 0183-583 446.

 

Nieuwsarchief: