Nieuws & pers

De laatste nieuwsberichten en artikelen uit de pers over Rolande LNG.


Directie-assistent (full time)

15-08-2017
Ben jij pas tevreden na een dag werken als je écht het verschil hebt kunnen maken voor ‘jouw mannen’? Heb jij een passie voor organiseren? Is structureren voor jou ‘a way of life’? Haal jij energie uit het ontzorgen van mensen? Laat jij je niet leiden door de hectiek van de dag, maar zie jij wat echt van belang is voor onze directie om de volgende stappen te kunnen nemen als organisatie?

Wij zoeken een energieke
Directie-assistent (full time)
Locatie: Tilburg
 
Geconcentreerd luister je naar Jolon, de CEO, die vertelt over het Europese subsidieproject BIOLNG4EU. Er moet veel gebeuren in dit project, waarbij meerdere partijen zijn betrokken. Terwijl jij aantekeningen maakt van deze bespreking bedenk jij of de acties gevolgen hebben voor de agenda’s van Herbert (Operations Director) en Jolon en of hierbij de overige deadlines in het gedrang komen. Jij vertelt de heren wat je allemaal al geregeld hebt en wat je nog meer wilt gaan oppakken. Na de bespreking heeft Jolon aansluitend een afspraak met klanten. Hee, daar zijn ze al! Je ontvangt de gasten met een gulle lach, een lekkere kop koffie en een verse koek erbij. Ze zijn bij Rolande van harte welkom!

Jij kruipt achter je computer; even orde aanbrengen in je inbox. Je bepaalt wat prioriteit heeft en zorgt hiermee voor rust in je eigen planning, maar ook voor die van Jolon en Herbert. Aan het einde van de dag heb je met deze heren een moment om de belangrijkste zaken door te lopen; dit wil je goed voorbereiden! Herbert heeft morgen een belangrijke presentatie en jij hebt de slides voor hem gemaakt. Je checkt nog even wie er allemaal op de deelnemerslijst staan. Je ziet een paar interessante namen. Die moet Herbert zeker spreken! Je werkt ook nog de website bij met een interessant nieuwsitem. Hé, de dag zit er alweer op!

Rolande is een klein, maar zeer snel groeiend bedrijf dat fantastische mensen nodig heeft om alle ambities waar te maken. Rolande zit in een concurrerende markt waarin multinationals actief zijn. Rolande is op dit moment marktleider en wil deze positie graag behouden. Dat vergt veel energie en creativiteit. Jij kunt daar als professionele Directie-assistent een grote rol in spelen. Tussen de technische mensen ben jij de smeerolie van de organisatie. Je doet je taken met volle overgave, op een zeer professionele manier en met een grote glimlach. Hier word jij blij van! Jij hebt excellente communicatie skills en kunt deze inzetten binnen alle lagen in de organisatie.
Door de snelle groei wordt een aantal taken snel groter en tijdrovender. We zijn dan ook druk bezig met het professionaliseren en optimaliseren van deze taken en systemen. Hier komt jouw rol in beeld: jij bent als Directie-assistent bezig met de volledige ontzorging van de directie van Rolande; dit betreft facilitaire zaken (afspraken maken, email beheren, telefoon aannemen, gasten ontvangen), maar ook inhoudelijke ondersteuning van de directie door taken over te nemen en projecten uit te voeren. Jij doet dus eigenlijk alles waar Jolon en Herbert zelf niet aan toekomen of waar zij (nog) niet aan hebben gedacht.  

Ben jij dat organisatie talent met gevoel voor urgentie, die daadkrachtige zelf-starter die doorgaat waar anderen stoppen? Die anderen durft aan te spreken op verantwoordelijkheden, maar ook aanvoelt als er behoefte is aan wat motivatie? Heb je daarnaast een HBO denkniveau en minimaal 3 tot 4 jaar relevante ervaring bij een dynamische internationale organisatie? Dan ben jij waarschijnlijk onze Directie-assistent!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met (pas)foto.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertine de Gouw, via telefoonnummer: 0183 58 3400 of vacature@rolandelng.nl.

 

Nieuwsarchief: