Nieuws & pers

De laatste nieuwsberichten en artikelen uit de pers over Rolande LNG.


Vacature Network Development Manager

12-10-2017


De functie

Als Network development manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe locaties voor LNG-tankstations in Nederland en voor het uitbouwen en acquireren van accounts (transporteurs en verladers) om de overstap van diesel naar LNG en Bio-LNG te realiseren. Je doel is om de propositie van het bedrijf te versterken en haar potentieel verder te realiseren. Deze rol is een combinatie van commercie, projectmanagement en strategische ontwikkeling en daarmee zeer uitdagend. Vastomlijnde kaders zijn er niet en dus breng je zelfstandig structuur aan in je werkzaamheden en plan van aanpak. Je werkt samen met de directie van het bedrijf, die jou bijstaat met advies en sparring. Voor de realisatie van projecten vorm je een team met de SHEQ-manager, de technical manager, de business development manager bio-fuels en met finance en marketing.

Jouw profiel

Om deze rol succesvol te vervullen ben je een echte pionier die overtuigend de propositie van Rolande kan verkopen en in staat is meerdere stakeholders bijeen te brengen. Je combineert commerciële drive met tactiek, overtuigingskracht en sterke procesregie. De beweegredenen om over te stappen op LNG of bio-LNG zijn voor iedere partij anders en jij speelt hier slim op in. Je bent veelzijdig, volhardend en een zeer goede netwerker en jouw oplossingen zijn duurzaam en praktisch. Je kan omgaan met complexe situaties en je begrijpt dat niet ieder traject een gelopen race is. Uiteindelijk zorg jij voor de groei van het bedrijf én voor groener wegtransport in Europa.

Opleiding en ervaringseisen


  • Een commerciële, bedrijfskundige of logistieke opleiding op hbo/academisch niveau
  • Minstens 8 jaar ervaring met business en network development
  • Affiniteit met logistiek, techniek en duurzaamheid
  • Sterke netwerker en commerciële drive
  • Zelfstandige en ondernemende professional

Ons bedrijf

Rolande B.V. (gevestigd in Tilburg) bouwt en exploiteert LNG (vloeibaar aardgas) en bio-LNG-tankstations voor vrachtwagens en wij zijn pionier en marktleider in Nederland. LNG is een volwaardig alternatief voor diesel en is daarnaast schoner, stiller en goedkoper. Daarnaast zijn wij actief in de productie van Bio-LNG, gemaakt uit 100% afval of mest en daarmee het meest duurzame alternatief voor het zware wegtransport en scheepvaart. Als snelgroeiend bedrijf in een nichemarkt gaat niets vanzelf en concurreren we met grote multinationals. Door sneller en slimmer te acteren hebben we voorsprong en deze willen we verder uitbouwen. We bestaan sinds 2004 en werken met een team van 12 man.

Wij bieden


  • Een autonome functie met directe invloed op de groei van het bedrijf
  • De ruimte om nieuwe initiatieven en ontwikkelingen te realiseren
  • Samenwerking binnen een ondernemend team met informele en dynamische cultuur
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een professionele werkomgeving

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Stuur dan je sollicitatie (cv en motivatie) via https://vacatures.primatch.nl/network-development-manager/ 


 

Nieuwsarchief: